AIDS verseny

Kedves Kossuthos diákok!

Idén digitális formában hirdetjük meg az AIDS versenyt. A verseny ma (2020.12.01.) indul és a megoldások beküldésére december 10-éig van időtök!
A verseny részleteit a lenti versenyfelhívásban tudjátok elolvasni, a megoldásokat a felhívásban lévő e-mail címre kell visszaküldeni Pandák Andrea tanárnőnek.
A vetélkedőn lehetőség vagy egyénileg és csapatban is részt venni.
Fontos, hogy az e-mail szövegébe és a feladatlapba is írjátok bele a neveteket ha egyéniben vagy a csapat nevét, ha csapatban indultok a versenyen!

Az első feladat egy feladatlap kitöltése. A feladat Word formátumban van, letöltés után számítógépen ki tudjátok tölteni. A Név vagy csapatnév részre írjátok be a csapatnevet és aztán kitöltve küldjétek vissza e-mailben tanárnőnek.
A PPT-s feladat megoldásait az e-mail szövegében kérjük, pl 1. kérdés: Híres ember neve, stb.
A harmadik feladat 4 darab puzzle kirakása, amihez kérjük regisztráljatok a játék elindítása előtt, így látni fogjuk, hogy mennyi idő alatt raktátok ki.
Regisztrálni itt lehet: https://www.jigsawplanet.com/
Az egyes puzzle-öket a nyíl gombra kattintva tudjátok elindítani, kérjük a “Játszd mint –> Eredeti” lehetőséget válasszátok!
A puzzle-k ezen a linken érhetők el: https://www.jigsawplanet.com/Pandakandrea/aids?authkey=fbedddcf03e607101c8e02c59b665f49

Beküldési határidő: 2020. 12.10. 14:00
Jó játékot kívánunk!

Versenyfelhívás: http://kossuthgimi.hu/wp-content/uploads/2020/12/aids_versenyfelhivas.pdf
Feladatlap: http://kossuthgimi.hu/wp-content/uploads/2020/12/aids_feladatok2.docx
PPT: http://kossuthgimi.hu/wp-content/uploads/2020/12/aids_ppt2.pptx

Previous Article
Next Article

Vélemény, hozzászólás?